Betsafe Poker afholder 2 rake races i februar

Kampagnerne bliver kun større og større hos Betsafe Poker, og i februar tilbyder de alle deres kunder at være med i et $100.000 rake race. Dette er din chance for at vinde ekstra penge ved bare at gøre det som du holder mest af – nemlig at spille poker. Med både kontante præmier og mulighed for at komme med til GSOP i den dominikanske republik er dette et tilbud som man ikke bør tage fejl af. For at peppe stemningen op er det første rake race allerede i gang nu, og kører frem til den 14. februar.

Opdelt præmiepulje

De $100.000 som er på spil i denne måned hos Betsafe Poker er opdelt i to races. Dette er gjort for at gøre det nemmere for alle kunder at få sig en præmie. Faktisk er det også nemmere for dig at vinde stort, for det betyder at du kun skal optjene point i 14 dage. Skulle du blive vinderen af et af disse to races vil Betsafe Poker belønne dig med hele $6500 som du så kan forsøde tilværelsen med. Er det en lidt for stor mundfuld at triumfere, er der heldigvis også kontante præmier til de 100 bedst placerede.

Alle kan deltage

Det eneste du skal gøre for at kunne være med i disse to rake races med en præmiepulje på $50.000 i hver, er at tilmelde dig Betsafe Poker. Efter du har gjort dette går du bare i gang med at optjene point ved at spille på deres ægte penge borde, og så er det bare med at holde tungen lige i munden og se hvor mange penge man kan få med fra denne promotion.

Gør dig klar til en måned udover det sædvanlige og spil med i dette rake race allerede nu.

Lav din Betsafe Poker konto her!