Daniel Negreanu i vanvittigt online poker rush

Den sympatiske canadier Daniel Negreanu som er mest kendt for sine imponerende live poker resultater og sin faste plads i de sidste par sæsoner af programmet High Stakes Poker som er et tv-transmiteret cash game show hvor en række af verdens bedste professionelle pokerspillere dyster i et deepstack spil hvor blinds hedder $400/800$ No Limit Hold’Em og hvor minimum buyin er $100.000.

Formidabel start

Imidlertidigt er Negreanu dog kommet godt i gang med at hive enorme summer af dollars hjem fra giganten PokerStars som han er officielt sponseret af.

WSOP 2010 blev ikke et mindeværdigt år for Daniel hvor de store cashes udeblev og der måtte ses langt efter et af de eftertragtede armbånd.

Daniel Negreanu beklagede sig dog i 2009 over hvordan hans færden på de virtuelle borde gik, og det var således en meget tavs Negreanu som kunne berette om tab næsten hver månede ved de dyre high-stakes cash game borde på PokerStars.

Imidlertidigt har canadieren dog fået vendt skuden, og han har således i de sidste 8 sessions på de dyre $100/$200 No Limit Texas Hold’em vundet intet mindre end $454.836. Helt vanvittigt imponerende af den sympatiske canadier som har hentet hele overskuddet hjem på blot 1.870 hænder.

Indrømmer selv at heldet er på hans side

Daniel udtaler selv til diverse medier at han selv beksriver hans korte forløb indtil videre som et ”vanvittigt sygt rush”.

Der bliver dog ikke meget tid til online poker det næste stykke tid da Negreanu skal ud og spille en lang række store live events som blandt andet World Series of Poker Europe som bliver afholdt i London, samt en lange række forskellige EPT turneringer rundt omkring i Europa.