David Benefield knust i de store spil

De fleste pokerspillere ved at der både kan være gode og dårlige tider dage når de sætter sig til rette ved den grønnt filt eller computeren og tager sig et slag poker. De dårlige dage kan dog blive ekstra dårlige hvis man samtidig vælger at spille mod verdens bedste spillere i de højeste cashgames på internettet. Det må David Benefield for alvor sande efter han blot på blot 2 dage i denne uge kunne konstatere et tab på intet mindre end $898.000. De fleste af pengene gik ned i lommerne på den finske pro Patrik Antonius der har stået for et af årets bedste præstationer.

Udfordrede Patrik Antonius

David Benefield valgte blandt andet at sætte Antonius i stævne på et Pot Limit Omaha Heads-up bord med blinds på $500/$1000 og det fortryder han nok bittert nu. Benefield virkede nærmest chanceløs og på den første dag af hans store high-stakes eventyr tabte han $664.000. Dagen efter kom Benefield tilbage til filten og det var blot for at tabe yderligere $234.000 som samlet set bringer hans regnskab for den forløbne uge på -$898.000 eller knap en hel million dollars.

Hvad der har fået Benefield til pludselig at gå i clinch med navne som Patrik Antonius og resten af det faste inventar i de store cashgames er uvidst, men mon ikke amerikaneren har fået sig en alvorlig forskrækkelse efter de enorme lussinger han har fået i de store spil den sidste uges tid.

Flere vandt fra Benefield

Antonius var dog ikke den eneste der tog sig kærligt af Benefield’s penge. Scott ’UrnotINdanger12’ Palmer var også gladeligt med til at knuse ham i blandt andet en pot på hele $120.795 hvor Benefield rammer top set i konger men må se langt efter potten da Scott Palmer har ramt en straight som holder hele vejen hjem.

Hvorvidt Benefield har fået nok af de store spil i denne omgang vides ikke, men mon ikke et tab på knap en million dollars alligevel gør ondt.

Følg de største spil på nettet her