Eksklusive danske turneringer hos Danske Spil

Det virker umiddelbart ikke til at der er nogen grænser for hvor langt Danske Spil vil gå for at forkæle deres pokerspillere, og nu kan de også tilbyde dig danske turneringer hvor kun spillere fra Danmark kan deltage. Dette er en helt ny trend som allerede har fået massiv omtale blandt spillere fra hele landet, og hvis du også tilmelder dig Danske Spil har du mulighed for at være med og dele tørre tæsk ud til dine landsmænd i et væld af spændende MTT turneringer som kører hver aften.

Noget for alle

For at give alle en fair chance for at prøve disse danske turneringer har Danske Spil valgt både at afholde freerolls og almindelige turneringer der koster penge at være med i. Det er derfor ikke din pengepung der afgør om du kan være med, og der er hele $50 i præmiepuljen i de danske freerolls der kører hver aften klokken 19.00. Efter den populære gratis-turnering vil der være 3 turneringer på programmet som koster $1, $5 og endeligt $10 at være med i. Du kan deltage i så mange som du vil, og der er mulighed for at chatte på dansk i disse.

Kom med til WPT Danmark

Udover det fine udbud af danske turneringer giver Danske Spil dig også mulighed for at kvalificere dig til både WPT Danmark, men også deres egen turneringsserie som hedder Danske Spil Poker Tour. Det er ikke engang dyrt at kvalificere sig , så hvis man kan overskue at deltage i de daglige turneringer er der også noget at byde på i de mange kvalifikationsturneringer som kører alle ugens dage.

Tilmeld dig derfor Danske Spil allerede nu og prøve en af de mange danske turneringer og se om du kan kvalificere dig til de helt store live events.