Frederik Brink tager flot fjerdeplads hos PokerStars

Turneringsspecialisten Frederik ”Fred_Brink”, indtog i aftes en flot 4. plads ved SCOOP Event #19 hos PokerStars. Frederik Brink med endnu et SCOOP finalebord.

Anden gang Brink rammer et finalebord

Endnu en gang var der grundt til at hejse dannebrog ved SCOOP hos verdens største online pokerrum PokerStars. Da det endnu en gang lykkedes at opnå dansk finalebords deltagelse ved en af de helt store online events, ved dette års udgave af SCOOP hos PokerStars. Frederik Brink fra Danmark indtog nemlig for 2. gang i løbet af SCOOP 2011, en plads ved finalebordet. Denne gang var det i SCOOP Event #19, hvor han spillede sig frem til en imponerende 4.plads, og dermed vandt hele $50.542 til sin PokerStars konto.

I alt har Frederik Brink nu cashet for mere end $90.000, hvilket må siges at være en præstation han sagtens kan være stolt af. Første gang han nåede et finalebord ved SCOOP i år, var i event #5, hvor han også endte som nr. 4.

Rent faktisk var det tæt på en dobbelt triumf i event #19 set med danske øjne, da den uheldige dansker som spiller under sit alias ”JonasDK”, fik den uheldige ære at snuble på målstregen lige før finalebordet på en 10.plads. Det kunne ellers have været rigtig god lir, hvis der havde siddet to danskere med ved finalebordet.

Men der er heldigvis masser af chancer endnu for, at vi får 2 eller flere danskere med ved samme finalebord ved SCOOP 2011.

Bliv selv kunde hos PokerStars

Hvis du selv har lyst til at spille med ved en af de øvrige SCOOP events hos PokerStars, kan du skynde dig at oprette dig som kunde her. Når du har hentet den gratis PokerStars software, kan du ved at indtaste PSP7824 i kampagnekode feltet, opnå en stor og solid PokerStars bonus på op til $600.

Spil med om de mange millioner af kroner ved SCOOP hos PokerStars. Download PokerStars her!