Gus Hansen slutter dagen af med plus

Har man fulgt lidt med på de store nosebleed borde på FullTilt, eller på highstakesdb.com – vil man vide at den kære Gus Hansen har lidt et stort tab, den seneste tid – med ca. 8.000.000 kroner i underskud, for Oktober. Det er et voldsomt beløb at tabe selvom Full Tilt Poker er det pokerrum i verden som har borde med de højeste indsatser og hvor der dagligt spillere om millioner af kroner.

Knap $500.000 vundet tilbage

Det seneste døgns tid, har Gus dog formået at indhente en god portion af det tabte hjem igen. Han har især spillet en del hjem, på Pot Limit Omaha bordene selvom det sjovt nok er der han plejer at tabe de største summer. Han har , med en kombination af Omaha PL, Omaha H/L og Horse spillet $425.723 hjem.

Forhåbentligt kan Gus Hansen holde kursen og fortsætte den gode stime resten af året. Der skal vindes en del mere hjem, så han forhåbentlig ender Oktober måned med sorte tal på bundlinjen, i stedet for de røde. Det er yderst tvivlsomt om Gus kan ende 2010 med overskud men det har han heller ikke præsteret hverken i 2007, 2008 eller 2009 når det handler om Online Poker.