Gus Hansen vinder Poker Million 2010

Gus Hansen kan roligt trække sig tilbage og holde en god lang juleferie, efter et ret turbulent år hvor hans bankroll har taget sig noget af en karruseltur med swings vi andre vil få søvnlæse nætter over.

Vandt 1 million dollars

Han har nemlig netop vundet Full Tilt Pokers Poker million 2010, hvor han kunne stikke hele $1.000.000 i lommen for sin sejr.  Turneringen der var en shootout turnering med et indskud på $30.000, startede faktisk allerede tilbage i oktober måned i år hvor de indledende runder blev spillet i London. Med fra start kunne man også se en anden stor dansk poker profil nemlig Theo Jørgensen som bekendt har tegnet kontrakt med PokerStars. De to herrer skulle eftersigende have indgået en deal tilbage i oktober måned, da de sad ved samme bord i London. Dealen betyder at de begge havde 25 % i hinanden. Den aftale er Theo Jørgensen nok mest glad for den dag i dag, det betyder at han også kan stikke en klækkelig sum i lommen nemlig $250.000. Ikke dårligt for at sidde med på sidelinjen og heppe på sin kollega og kammerat.

I selve finalen var Gus Hansen i selskab med et par hårde drenge som eksempelvis Patrick Antonius og WSOPE vinderen James Bord. Det var dog Tony ”The lizard” Bloom som endte med at sidde overfor Gus Hansen heads up, hvor Gus Hansen endte med at trække det længste strå.

Es otte blev vinderhånden

Den afgørende hånd sidder Gus Hansen med [a:d;8:d] og vælger at calle et all in preflop, hvor Tony sidder med [a:k;6:k]
Dealeren vender en smuk 8ér på floppet, og da resten af bordet ikke kommer Tony til undsætning, kan Gus Hansen hæve pokalen og den store penge præmie på $1.000.000. Faktisk var Gus Hansen den eneste i hele turneringen som kunne gå hjem med penge på lommen, da turneringen var en ”winner takes all” turnering og som navnet poker million antyder, kunne Gus Hansen således hæve $1.000.000 fra casino skranken.