Kom med til de kommende GSOP events hos Betsafe Poker

GSOP som står for Grand Series of Poker er både en turneringsserie der spilles online og live. GSOP Live har i år været en kæmpe succes for både arrangørerne, men også spillerne selv, og man kan nu se tilbage på flere gode events hvor spillere fra hele verden var samlet i blandt andet Manchester og Halkidiki i Grækenland. Nu står en ny omgang af GSOP Live turneringer klar, og du kan blandt andet komme til Prag, Østrig og ikke mindst den dominikanske republik for at spille poker.

Kvalifikation hos Betsafe Poker

Flere uger op til hver eneste GSOP Live turnering kan du hos Betsafe Poker kvalificere dig billigt og nemt. Der afholdes en særlig finale dag hver søndag hvor flere komplette pakker er tilføjet, og din vej til GSOP kunne faktisk blive gratis hvis du vælger at benytte dig af de mange freerolls som afholdes 24 timer i døgnet. Skulle du herefter være en af de dygtige vindere vil du kunne glæde dig til at få en mindeværdig oplevelse når du skal dyste imod hundredevis af spillere fra hele kloden om æren, pengene og trofæet som er på spil i hver event.

Opret dig med det samme

Kunne du derfor godt tænke dig at komme ud i verden og opleve live poker på en helt ny måde er Betsafe Poker et rigtig godt udgangspunkt for disse mål. Her finder du nemlig de bedste satellitturneringer til hver eneste GSOP Live event der spilles, og som ny kunde kan man desuden også få op til $2000 i bonus som ny spiller.

Hold derfor godt øje med hvornår de næste satellitturneringer til GSOP Live spilles, og få oprettet en konto gratis hos Betsafe Poker så du også kan tage med ud i verden og være med.

Få din Betsafe bonus her!