Liv Boeree signer med PokerStars

I en hård tid hvor de store sponsor-aftaler ikke hænger på træerne selv for de bedste pokerspillere har PokerStars taget et nyt og endda pænt ansigt ind på deres PokerStars Pro team.

Liv Boeree PokerStars pro

Liv Boeree var tidligere sponseret af UltimateBet som efterfølgende er blev omdøbt til UB, men da den aftale udløb var PokerStars hurtige til at skrive kontrakt med den dygtige kvindelige pokerspiller. Senest gjorde Liv Boeree væsen af sig ved EPT San Remo hvor hun gik rent faktisk gik hele vejen og tog sejren og kunne tage et armbånd med hjem for hendes indsats.

Har vundet mere end $2.000.000

Gennem sin tid som pokerspiller har Liv Boeree allerede nu vundet mere end $2.000.000 og således må det siges at være en erfaren kvinde, som PokerStars Pro teamet har fået selskab af. Mon ikke hun kan lære de tunge drenge som Barry Greenstein og Daniel Negreanu et par tricks eller to når de er ude og rejse verden tynd til live turneringer.

Sammenlagt har Liv cashet 8 gange i WSOP – så alle ideer om at kvinder ikke kan spille kort er manet så eftertrykkeligt i jorden hvilket hendes tidligere kollega og NBC Heads Up Champ Annie Duke også har gjort sit til at vise.
Liv Boeree vil fremover præsentere PokerStars Pro Teamet og derved vil vi få den smukke pokerspiller at se ved mange af de største WPT, EPT og WSOP turneringer rundt omkring i verden.