Masser af guides til poker hos NordicBet Poker

Hos NordicBet Poker vil de hjertens gerne hjælpe dig med at blive bedre til at spille poker og derfor finder du op til flere guides til hvordan du bliver sat ind i reglerne og optimerer dit spil.

Disse guides er helt gratis og kan frit benyttes af alle, så hvis du er ny inden for dette højest populære spil og endnu ikke har styr på reglerne bør du kigge nærmere på disse guides. Her finder du blandt andet information om hvordan hænderne rangerer og meget andet.

Guides på dansk

Som en ekstra service for danske spillere er alle guides hos NordicBet Poker skrevet på dansk så du har meget lettere ved at forstå de forskellige regler og tips. Dette gør NordicBet Poker til et særdeles godt sted at starte hvis man ikke føler sig helt komfortabel med de mange engelske guides som figurerer rundt omkring på internettet.

I og med at denne service udbydes helt gratis har du ganske enkelt kun noget at vinde ved at forøge din viden, og hvis du derefter er blevet sulten efter at forbedre dit spil ved bordene står NordicBet Poker klar med en række flotte tilbud.

Masser af værdi

Alle nye kunder får muligheden for at modtage op til €1000 i ordinær bonus eller en speciel €25 kontant bonus. Indsætter du €25 eller mere og vælger den kontante bonus vil yderligere €25 blive sat ind på din konto inden for 24 timer, og det betyder at du har flere penge at spille for. Dette enestående tilbud er et som kun findes hos meget få pokerrum og Nordicbet er et af disse. Hvis du vil have gratis penge på din første indbetaling er det denne side du skal vælge.

Tjek de mange poker guides og få direkte bonus her!