Mermaid Poker deler turneringsbilletter ud

Mermaid Poker har for alvor fået taget hul på deres nye klient på Ongame netværket, og her bliver der i april budt op til et $20.000 STT leaderboard.

Måneden ud har du derfor muligheden for at stryge til tops og vinde turneringsbilletter til en værdi af op til $407, så der er god ide i at vælge Mermaid Poker.

Der er endvidere hele 500 præmier i denne kampagne, så der er absolut ikke nogen der går tomhændet hjem fra deres Sit & Go turneringer i denne tid.

Til forskel fra et traditionelt leaderboard, er det dog også essentielt hvor godt du klarer dig i de STT turneringer som du deltager i.

Høje placeringer giver bedre status

For hver gang du ender i pengene i en Sit & Go turnering i april hos Mermaid Poker, vil du automatisk få tildelt point til din stilling på ranglisten.

Det er derfor med at være ekstra påpasselig med at træffe de rigtige beslutninger, og med de mange turneringsbilletter der er på spil, må man næsten ikke undlade at være med.

Vinderen af denne promotion vil få 31 billetter til en samlet værdi af de føromtalte $407, så det ville ikke være helt skidt at blive kronet som vinder i april.

Tjek din placering

Som altid er Mermaid Poker særdeles engagerede når en kampagne skal afholdes, og det betyder derfor også at du hver dag kan følge med i hvordan din placering ser ud.

Med et enkelt klik kan du se nærmere på hvem der er dine konkurrenter, og så er det nemt at skræddersy ens aktivitet til at slå rivalerne og nå til tops.

Vil du være med i jagten på de mange turneringsbilletter i april hos Mermaid Poker, så opret en gratis konto med det samme og få op til $2500 i bonus.

Åben din konto nu