Modtag den bedste poker bonus hos Ladbrokes Poker

Hvis man er en smule erfaren inden for online poker så er man også godt klar over at det er de færreste pokerbonusser som virkelig er værd at spille igennem. Det kan dog fra tid til anden godt ske at man falder over et rigtig godt tilbud, og man må sige at Ladbrokes Poker er den største kandidat til de bedste pokerbonusser. Her kan man nemlig uafhængigt af ens indskud få masser af ekstra penge på ens konto, og det er noget som du ikke finder mange andre steder.

Så enkelt er det

Det tager kun ganske få minutter at komme i gang med at få optjent en bonus hos Ladbrokes Poker. Først og fremmest åbner du en konto med koden RIDERS, og herefter laver du dit første indskud til din konto. Så er du klar til at gå i gang med at spille poker, og alt afhængigt af hvor mange point du optjener, kan du så anmode om en bonus. Der er hele 5 forskellige bonusser at vælge imellem, og hver af dem har deres eget krav til hvor mange player points du skal optjene før disse kan indløses.

Op til 5.750 kroner i bonus

Den største bonus hos Ladbrokes Poker lyder på hele 5.750 danske kroner, og det er værd at bemærke at din bonus er komplet skattefri såvel som alt andet spil der foregår hos Ladbrokes Poker. Der er nemlig indhentet et bindende svar fra det danske skattevæsen om at pokergevinster vundet hos denne udbyder er fritaget beskatning, og det er noget du bør være opmærksom på uanset hvor du spiller henne.

Få derfor den bedste poker bonus hos Ladbrokes Poker på op til 5.750 kroner der blot kræver et indskud på 100 kroner og 35.000 optjente player points.

Bliv Ladbrokes Poker kunde her!