NCOOP skydes i gang hos PokerStars

Så er det i aften PokerStars for første gang åbner op, for online turneringsserien Nordic Championship Of Online Poker – NCOOP. Der forventes at være over $700.000 i garanteret pengepræmier i de 11 online turneringer NCOOP byder på fra 4. november til 14. november.

Theo Jørgensen spiller med

En af de pokerspillere man især skal holde godt øje med ved online filten, er den danske ”sølvræv” Theo Jørgensen, som spiller under sit poker nick ”Theo J”. Theo Jørgensen er som de fleste nok ved, blevet en del af Team PokerStars og har som en af sine første opgaver som nordisk poker ambassadør for PokerStars, fået til at opgave at spille med i NCOOP. Hans første turnering bliver Pot Limit Omaha turneringen event #2 5. november kl. 20.00 med et indskud på $109 og $10.000 i garanteret præmie pulje. Theo Jørgensen hører til blandt de bedste Pot Limit Omaha spillere på kloden, så mon ikke der er en chance for at se ham helt fremme i feltet og måske endda hive en sejr hjem.

Sulten efter en sejr

Theo Jørgensen siger selv at han er sulten efter en sejr, til trods for at han normalt ikke spiller så mange online turneringer. Simpelthen fordi det har knebet lidt med at finde motivationen når et indskud til selv de store søndagsturneringer, ofte ikke koster mere end hvad Theo plejer at betale i big blind når han sidder ved de store cashgame borde. Men nu hvor det er en turnering kun for norden, glæder han sig til at sætte de unge nordiske spillere på plads og vise at den ”gamle” kan endnu.

Har du ikke en konto hos PokerStars i forvejen, kan du oprette dig her og bruge PokerStars kampagnekode PSP7824, så får du en match bonus på 100 % op til $600

Deltag i NCOOP