NordicBet Poker med rake race igen i marts

En måned uden kampagner hos NordicBet Poker er næppe noget der kommer til at ske lige foreløbig, og i marts måned er der præmier for 145.000 danske kroner på højkant. NordicBet Poker vil nemlig uddele €60000 i kontanter samt pakker til Superweekend Live 2012 for €16200. Det eneste man som spiller skal gøre for at være med, er at optjene loyalitetspoint efter bedste evne. Alt efter hvor mange point man optjener, vil man så få en placering i det store race der kan indbringe en stor kontant belønning.

Udover rakeback

NordicBet Poker hører til iblandt en af de få udbydere som stadig giver en solid rakeback aftale til danske spillere, og eventuelle gevinster i dette race kommer oven i din rakeback. Du har derfor absolut intet at miste på at være med, og hvert point tæller. Man kan derfor opnå en uhørt høj rabatprocent i marts måned hos NordicBet Poker, så hvis man endnu ikke har en konto er det bare med at få oprettet en. Det er både gratis at gøre, og når du er klar til at indbetale penge kan du vælge imellem 2 lækre bonusser på henholdsvis €25 og €1000.

Kontant eller løbende

Der findes altså 2 bonusser hos NordicBet Poker. Den første af dem er en 50 % kontant bonus på €25. For at få dette beløb ind på din konto, skal du bare indbetale €50. Når det er gjort vil du inden for 48 timer have yderligere på €25 at spille for. Alternativt kan du også vælge deres løbende sign-up bonus som er på op til €1000, og denne er især god til de spillere som bruger meget tid foran den virtuelle filt.

Vær med i kampen om de 145.000 danske kroner i marts måned hos NordicBet Poker og tilmeld dig lige nu.

Få din konto nu