Nyt vanvittigt rekord eksperiment hos PokerStars

Der findes de pokerspillere som engang imellem lige får spillet lidt kort, og så findes der dem som nærmest ikke laver andet. En af dem må i allerhøjeste grad siges at være belgiske ’Bachir Boumaaza’ der netop nu er ved at gennemføre et vanvittigt rekordforsøg hvor han vil forsøge sig på at spille intet mindre end en million hænder i løbet af blot 31 dage.

Har forsøgt på det før

Det vanvittige forsøg har tidligere været prøvet, men på det tidspunkt kunne Bachir desværre ikke fuldføre forsøget, fordi der kom personlige ting i vejen. Hos PokerStars hvor Bachir går under navnet ’Chiren80’ kan micro stakes spillerne dog godt se sig for i den kommende tid. Bachir er nemlig gået i gang med forsøget igen, og indtil videre har han spillet mere end 500.000 hænder siden 18. december, og alt tyder på at den sympatiske belgier vil gå hele vejen i det store forsøg.

Det kræver dog en vis form for forberedelse, og en yderst gennemtænkt taktik for at spille en million hænder på et blot en måned, men opskriften skulle efter sigende være 24 borde af gangen, og så på de lave takster som der udbydes hos PokerStars.

Til trods for at Bachir spiller så lave takster som $0.01/$0.02 No Limit Texas Hold’Em, kan han indtil videre vise en flot profit på 1.612 frem, eller hvad der svarer til 806 indskud til de mindste borde. Hvordan man overskuer 24 borde af gangen og stadig opretholder en profitabel bundlinje må siges at være lidt af et mysterium, men mon ikke de fleste pokerspillere bliver skræmt bare ved tanken om at spille 24 borde af gangen.

Kan skrive sig ind i historiebøgerne

Med det vanvittige forsøg vil Bachir for altid skrive sig ind i historiebøgerne når det kommer til online poker, og med sådan et maraton kan man kun gisne om hvad Bachir kunne opnå hvis han regnede med at spille lige så meget resten af året.

Lav PokerStars konto