Odds på Cykling

Når de store etapeløb som Tour de France, Giro’en eller Vuelta’en løber over din TV-skærm, er der mange danskere som spiller en skilling på deres favoritter til at vinde dagens etape eller løbet som helhed. Og det kan du også gøre.

Det er ligemeget om du vil spille på de store etapeløb eller endags-klassikere som Paris-Roubaix eller Lombardiet Rundt – du finder odds på cykling hos de fleste store bookmakere.

I denne artikel ser vi nærmere på mulighederne for at spille på odds på cykling og cykelsport, og hvilke bookies der tilbyder de bedste odds, når du skal spille på cykelsport.

Om at spille odds på cykelsport

shutterstock_145244464

Fotocredit: Shutterstock

Det er sjældent kedeligt at spille odds på cykelsport, for det sker ikke just sjældent, at et cykelløb bliver afgjort i en intens spurt mod målstregen mellem feltets hurtigste sprintere. Det går stærkt, og det er ikke helt uden risiko for vilde styrt, når jagten på den øverste podieplads bliver sat ind på opløbsstrækningen.

Netop hvem der vinder dagens etape er et af de mest populære spil på de store etapeløb som Tour’en, Giro’en og Vuelta’en, men her er der også mange der spiller på, hvem der rent faktisk vinder hele løbet.

De fleste bookies giver dig muligheden for at spille på, hvem der vinder et specifikt cykelløb, og nogle bookmakere giver dig altså også muligheden for, at spille på hvem der vinder en bestemt etape og endda i hvilken tid, rytteren krydser målstregen.

Cykling er en niche-sport i bettingverdenen

Når det kommer til odds på cykling, må vi bare konstatere, at bookmakernes udbud af odds kan variere meget. Det skyldes bl.a. at cykling udgør en begrænset del af den samlede betting-omsætning hos danske bookmakere, og derfor er der også hos nogle bookies et ret sparsomt udvalg af odds på cykling.

90% af alt aktion hos bookmakerne i Danmark spilles på fodbold, mens de øvrige 10% er delt ud på alle andre sportsgrene inkl. underholdning og politik. Det gør også, at udvalget af odds på cykling er markant mindre end f.eks. fodbold, hvilket også skal ses i lyset af, at der trods alt er et begrænset antal cykelløb om året.

Der er mange cykelløb, bevares, men der er dog ikke ligeså mange som der er fodboldkampe i kalenderen. Det siger næsten sig selv.

Læs også: Se verdens største cykelløb her

Der er dog én bookmaker, som i særlig grad udmærker sig til at spille på cykling, og det kan du læse mere om forneden.

Find odds på cykelsport hos Unibet

Her på Medveg.dk har vi altid været glade for bookmakeren Unibet, når vi har skullet finde odds på cykelsport. Unibet er nemlig verdens største online spilleside, og det betyder også, at man her finder et af verdens største udvalg af odds.

Unibet har ikke odds på samtlige cykelløb i verden, men de har dog odds på alle de store etapeløb og endags-klassikere, og så er bookmakeren kendt for at være nogen af de første, som er klar med odds på f.eks. Tour de France. I skrivende stund står der eksempelvis oktober i kalenderen, og allerede nu har Unibet odds ude på vinderen af næste års Tour de France, som altså først køres i juli.

Bookmakeren har også dansk licens hos Spillemyndigheden, hvilket sikrer dig 100% skattefrie odds-gevinster og de mest sikre og optimale forhold at spille under på nettet.