Oplev ny Live Betting hos NordicBet

NordicBet har altid været en bookmaker i en rivende udvikling, og nu kan de glæde alle deres kunder med en helt ny udgave af deres Live Betting. Nu har man endnu bedre muligheder for at finde de bedste odds, og du kan også spille på flere kampe på samme tid. Som noget nyt kan man også benytte sig af en funktion der hedder Game Center som er en slags database med brugbar information. Her finder man tips og tricks til et hav af sportsgrene, og det kan være med til at give en flere gevinster.

Vind 5000 kroner

For at fejre den nye udgave af Live Betting har NordicBet valgt at lave en konkurrence hvor i du kan vinde hele 5000 kroner. Måden du deltager på er bare ved at prøve funktionen og fortælle NordicBet hvad du synes om den. Herefter vil de trække lod iblandt alle de kunder som har sendt et svar, og det kunne lige så godt være dig der løb med den store gevinst. Har du endnu ikke prøvet at være kunde hos NordicBet kan du blive det med det samme, og der venter op til 1000 kroner i bonus.

Sports bonus

Hos NordicBet har de både sports betting, poker og casino. Skulle det dog være sports betting der er din primære interesse kan du se frem til en 100 % bonus på op til 1000 kroner. Alle nye spillere der opretter en konto og laver et indskud på minimum 100 kroner vil få del i dette tilbud, og indsætter du 1000 kroner vil du have i alt 2000 kroner at spille for.

Oplev derfor med det samme den helt nye Live Betting der tilbydes hos NordicBet, og sørg for at du får fat i den lækre Sports bonus der giver dig flere penge på kontoen.

Prøv NordicBet