Philip Jacobsen stor rensede Malmoe Autumn Poker Week

Det danske poker talent Philip Jacobsen, skrev historie i går aftes, da han blev den første pokerspiller nogensinde til at vinde hele to events ved Malmø Casino Autumn Poker Week. Philip vandt nemlig både main event og den indledende side event, hvilket ingen andre har præsteret før ham. I onsdags var det den 120 mand store side event der stod for skud, som gav Philip den første sejr, og ved midnatstid var det så main event der blev besejret. Der var i alt 93 pokerspillere der hver især havde betalt et indskud af 10.600 svenske kroner for at deltage i main event.

5 danskere ved finalebordet

Set med danske øjne havde vi faktisk et ret godt udgangspunkt, med hele fem danskere ved main event finale bordet. Desværre måtte vi sige farvel til Stefan Raffay som første mand og herefter måtte Martin Hibel Jørgensen, Henrik Hecklen og Jesper Juul Jørgensen også lade livet som nr. 7,6 og nr.5. Hvilket i sig selv er nogle flotte præstationer af de danske pokerspillere.

Til sidst endte Philip heads up mod svenske Janus Ulbert, som i øvrigt var chipleader inden finalebordet startede. Der skulle ikke gå mere end otte minutter før at Philip fik doblet hans stack da Philip re-raiser Janus all in preflop med [8:s;8:k] og bliver kaldt af Janus der sidder med [10:d;10:k]. Til Philips store held lander der en smuk [8:d] på turn, og ingen hjælp til Janus. Bare otte hænder efter får Janus så det endelige dødsstød, da Philip kalder et all in preflop med [q:k;q:h] og Janus kan vise [a:d;9:s]. Janus rammer godt nok sit es, men det er ikke godt nok da Philip også rammer sin dame, og dermed kan løfte armene i vejret som vinder af Malmø Autumn main event.

Mere end 300.000 kroner i gevinst

Philips Jacobsen vinder hvad der svarer til omkring 268.000 kr. for main event, og omkring 70.000 danske kroner for sin side event sejr. Hvad han skal bruge pengene til vides ikke endnu, men Philip regner med at bruge nogle af pengene på en velfortjent ferie oven på hans triumf i Malmø.

Spil online pokerturneringer hos William Hill