Spil med om 25 gaver hos Betsafe Poker

December var en af de måneder hvor der blev delt flest pengepræmier og gaver ud hos Betsafe Poker, men bare fordi man er gået ind i et nyt år betyder det nødvendigvis ikke at man ikke kan få lidt ekstra ud af at være kunde hos denne udbyder. I januar har du nemlig mulighed for at kvalificere dig til en helt unik online turnering hvor hele 25 lækre gaver kan vindes, og du kan spille med om alle herlighederne ved blot at optjene 200 player points fra den 1-28. januar.

4 veje til finalen

Der er 4 måder hvorpå du kan sikre dig en plads i den store finale hvor de 25 gaver skal deles ud, og det er enten ved at optjene 1000, 500 eller 200 player points i januar. Derudover er der også mulighed for at spille med i en $0.05 turnering for 2 spillere hvor der vil være et sæde garanteret. Det er derfor nemt for alle uanset niveau at komme med til denne fremragende turnering, og der er virkelig lagt op til en sand gaveregn for de spillere som ender i top 25.

Lækre produkter

Produkterne i denne turnering er af en helt fantastisk god kaliber, og der er primært fokus på de førende produkter fra Apple. Du kan både vinde en iPad 2 med WiFi samt en iPhone 4S og mange andre fine ting. Der er også lagt op til flere Sony Playstation 3, Xbox360 og andre fede konsoller i præmiepuljen, så man kan roligt sige at der er noget for alle.

Opret derfor en konto hos Betsafe Poker med det samme og så kan du på en meget nem og enkel måde være med den 31. januar 20.15 dansk tid hvor turneringen finder sted online hos Betsafe.

Registrer dig her