Stor omaha turnering hver mandag hos Betfred Poker

Betfred Poker giver dig hver mandag muligheden for at spille med i en stor Pot Limit Omaha turnering hvor der er masser af penge på højkant. Denne turnering spilles 20.00 dansk tid og har med sin store $15.000 garanterede præmiepulje og gode struktur masser af god poker at byde på. Det koster $100+$9 at være med, men til gengæld kan du så også glæde dig til en stor turnering som har lige præcis den struktur som man kunne tænke sig når man skal være med i en PLO turnering.

6 mandsborde

Hvert bord vil være i 6 mands formatet hvilket gør spillet sjovere og langt mere spændende end de normale 10 mandsborde. Langt de fleste som spiller PLO hælder også til det mindre format med 6 spillere da det ganske enkelt giver et bedre flow i spillet og garanterer høj action.

Strukturen i denne turnering er fænomenalt god. Hver spiller vil starte med 5.000 i chips og hvert niveau varer 15 minutter. Du kan med andre ord se frem til en fremragende struktur hvor der er plads til masser af spil, og så er den store præmiepulje jo heller ikke noget man kan klage over i denne turnering.

Stort udvalg af kvalifikationsturneringer

Hvis du selv er en øvet omaha spiller, men alligevel ikke kan finde de $109 det koster at være med har Betfred Poker et stort udvalg af satellitturneringer som kan give dig en plads i turneringen til en langt billigere pris. Du kan for så lidt som $1.5+$0.1 vinde et sæde til den store turnering og glæde dig til at spille med hver eneste mandag.

Opret dig hos Betfred Poker i dag og spil med hver mandag når mindst $15.000 gives væk og husk du nu kan få op til $2.000 i sign-up bonus som ny kunde.