Store weekend races hos Betsafe Poker

Hvis du er vild med rake races og bare ikke kan få nok af store kontante præmier kan du godt glæde dig til at blive endnu mere lykkelig for at være kunde hos Betsafe Poker. Det er nemlig netop blevet besluttet at der skal være lidt ekstra på højkant for de spillere som giver den gas ved pokerbordene i weekenderne, og derfor er fire rake races annonceret som alle vil finde sted i november måned. Her har du mulighed for at mose dig frem i stillingen og gå hele vejen med en førstepræmie på $600 ved bare at nyde dit pokerspil.

Alle kan deltage

For at være med i disse weekend races skal du have oprettet en konto hos Betsafe Poker. Har du ikke sådan en endnu kan du oprette dig i løbet af få minutter, og så er du klar til at dyste med om $2500 hver eneste weekend i denne kolde november måned. Den mindste præmie i disse races er på $50, og det er alligevel på den pæne side af 250 danske kroner. Værd at ligge mærke til er at alt vundet hos Betsafe Poker er skattefrit, så det inkluderer selvfølgelig også præmie fra denne kampagne.

Kun for cashgames

Denne kampagne er kun for spillere der begår sig på de mange cashgame borde, så dette er værd at ligge mærke til inden man f.eks. starter en masse STT turneringer for blot at finde ud af at disse ikke kvalificerer sig til kampagnen. Er du derimod en inkarneret cashgame spiller har du alle muligheder for at sætte ekstra krydderi på dit spil og vinde store kontante præmier som kunde hos Betsafe Poker.

Kig forbi Betsafe Poker med det samme og få oprettet dig som kunde og vælg din egen sign-up bonus på op til $2000.

Klik her og bliv kunde hos Betsafe Poker