Ugentlig kvalifikation til WPT Dublin hos LittleWoods Poker

Frem til slutningen af året giver LittleWoods Poker dig mulighed for at spille med i en ugentlig kvalifikationsturnering hvor minimum 1 spiller vil kunne spille med i den kommende udgave af World Poker Tour som denne gang finder sted i Dublin. Hver uge vil 1 pakke være garanteret til den store turnering, og det koster dig kun $200+$20 at købe dig direkte ind i finalen. Med disse ugentlige finaler er LittleWoods Poker det klart bedste sted at kvalificere sig fordi at hver pakke har alt inkluderet og indskuddet i finalen er lavt.

Download Littlewoods Poker her

Kom billigt med til finalen

For at give dig mulighed for at spare ekstra mange penge på din vej til WPT har LittleWoods Poker hver eneste dag et hav af satellitturneringer som du kan spille med i for helt ned til $1.20+$0.15. Disse turneringer vil sende de bedste spillere videre til de daglige finaler hvor man har mulighed for at vinde et sæde til finalen som bliver spillet hver lørdag. Du behøver derfor ikke høste op med det fulde indskud på $200+$20 for at være med i finalen såfremt du bare kommer i toppen af feltet i de udvalgte daglige kvalifikationsturneringer.

Alt inkluderet

Alle spillere der vinder en pakke til WPT Dublin hos LittleWoods Poker har masser af ting at se frem til. Pakkerne inkluderer nemlig både indskud til turneringen såvel som lommepenge, hotelophold og flybilletter. Du behøver derfor ikke foretage dig andet end at vinde en pakke og så kan du bare se frem til at spille mod alle de store stjerner når turneringen finder sted i starten af det nye år.

Vind din pakke til WPT Dublin direkte hos LittleWoods Poker og få en lækker 100 % velkomstbonus på op til $400 når du laver din første indbetaling til din konto.

Indlæg oprettet af MartinBB