Unibet Poker har anmodet om dansk licens

Der kommer i det nye år til at ske rigtig mange ting inden for det danske marked for sports betting, poker og casino spil for blot at nævne et par få. Med en kommende liberalisering af spillemarkedet har de udenlandske udbydere nu mulighed for at tilbyde poker til danskerne i samarbejde med regeringen der gør at der vil være bedre vilkår for spillerne og skattefrihed på de sider hvor man lige nu ikke kan lade være med at betale skat af sine gevinster hvis man vil følge reglerne.

Unibet Poker har også valgt at ansøge om en licens så de kan blive en del af de udbydere der kan udbyde online gambling lovligt og sikkert i det nye år.

Tingene ændrer sig en smule

I forhold til nu hvor man kan mæske sig i rakeback aftaler og store bonusser, vil der formentlig komme til at ske forholdsvist store ændringer på denne front. I og med at staten vil opkræve omkring 20 % af pengene som de danske spillere genererer, vil det formentlig betyde en mindre rabatprocent til de faste spillere, men på den anden side betyder det også at man nu kan spille poker med god samvittighed.

Lav en konto hos Unibet Poker

Der er dog stadig en del tid til før at liberaliseringen træder i kraft, og der er stadig mulighed for at få en lækker aftale hos Unibet Poker såvel som en stor bonus til at starte ud med. Du kan derfor oprettet dig helt gratis hos Unibet Poker allerede nu og få en bonus på op til €1000, og hvis du skulle rake for mere end €30 om ugen vil du modtage flotte 30 % i rakeback direkte udbetalt til din konto hver eneste mandag. Opret dig derfor hos Unibet Poker nu og få del i de mange tilbud.

Få fordele hos Unibet her!