Unibet Poker tilbyder gratis pokerskole

Det behøver nødvendigvis ikke at være en skam at ryge tilbage på skolebænken. Specielt ikke hvis det er poker som man gerne vil forbedre sig i.

Unibet Poker har nemlig valgt at lave en dansk pokerskole som du gratis kan benytte dig af, og du kan selvfølgelig gøre det i dit helt eget tempo.

Ved blot at besøge deres hjemmeside er du derfor få skridt fra at blive mere erfaren inden for poker, så for nye spillere er det meget attraktivt at tage et besøg forbi Unibet Poker.

Der er dog også andet end en god pokerskole i sigte hos denne udbyder.

Velkomstbonus

Alle nye spillere der opretter en konto hos Unibet Poker og foretager et indskud, vil få en 100 % bonus på op til €135.

Bonussen spilles fri i 9 rater af €15 for hver 1000 player points du optjener, så der er derfor omtrent 1000 kroner at hente her.

Det gode ved denne bonus er desuden også at du kan spille den fri på samme tid som du optjener point til deres store loyalitetsprogram.

Her vil man kunne få op til 30 % i rakeback, og der er endda også mulighed for at lave en særskilt opsparingskonto til live turneringer.

10 % til live events

Optjener du 5.000 player points eller mere om ugen, vil 10 % af din samlede rake gå til en speciel konto som du frit kan bruge på at deltage i live events.

Du har derfor muligheden for enten at være med i EPT, WPT, WSOP eller noget helt fjerde. Valget er kun dit, og der kræves kun de omtalte 5.000 player points for at opnå denne ekstra fordel.

Benyt dig allerede nu af den gratis pokerskole eller lav et indskud og få op til €135 i bonus fra Unibet Poker.

Prøv pokerskolen nu