Vind en pakke til Irish Open 2011 hos Littlewoods Poker

Det er ved at være tid til at få pakket kufferten og tage det næste fly til Irland. Irish Open vender nemlig tilbage til Dublin hvor pokerspillere fra hele verden mødes for at dyste om den fornemme titel og de vanvittige mange penge der er på spil. Flere danske profiler har gennem årene lavet store resultater til Irish Open, og der er masser af nemme muligheder for at få sikret sig en billet til den store turnering som starter den 22. april. Alt hvad man skal gøre er at spille med i de store satellitturneringer hos Littlewoods Poker hvor en spiller hver uge vil vinde en pakke til turneringen i Irland.

LittleWoods Poker giver dig luksuriøs pakke

Littlewoods Poker vil gerne gøre din tur til Irland ekstra god så derfor har hver pakke en værdi af $7.200. De mange penge inkluderer følgende ting til turneringen.

Indskud til Irish Open 2011 Main Event, hotel ophold, lommepenge samt gratis adgang til en stor VIP fest kun for folk hos Littlewoods Poker. Desuden vil spillere der har kvalificeret sig hos Littlewoods Poker også få en gave med forskellige spændende ting som blandt andet et Sony kamera.

Med den store der inkluderer alt hvad hjertet måtte begære er det bare med at komme i gang med at spille sig frem til et sæde i Irland. Hver eneste søndag bliver finalen spillet hvor minimum 1 spiller vil blive sendt til Irland med alt inkluderet. Finalen har et indskud på $288+$12. Hvis du dog føler at finalen er en smule for dyr at spille med i kan du gennem de mange forskellige satellitturneringer få en plads i finalen for et markant lavere indskud.

Få £200 i bonus

Spil online poker hos Littlewoods Poker i dag og vind din pakke til Irish Open 2011 og få også en sign-up bonus på helt op til £200 kvit og frit!

Spil dig til Irish Open her!