Vind gratis adgang til IPOPS hos William Hill Poker

Nedtællingen til IPOPS 2011 hos William Hill Poker er allerede startet, og hvis du ikke føler at du lige har penge nok til at købe dig ind i alle de store events er der et godt tilbud klar til dig.

Du har nemlig mulighed for at vinde et gratis sæde til en af de mangeturneringer hos William Hill Poker, og dette kan gøres ved at man spiller med i en særlig freeroll. Måden hvorpå du kommer med til en af disse freerolls er ved at deltage i en af de øvrige events, og så vil du blive inviteret med.

Sådan gør du

Køb dig ind i en af de fire turneringer under IPOPS og modtag gratis adgang til Freeroll 1, 2, 3 eller 4. Hver turnering kan sende dig videre til en af de øvrige events, og derfor kan din vej til IPOPS blive helt gratis. Du har blandt andet mulighed for at kvalificere dig til Main Event hvor svimlende $500.000 er garanteret, og derfor er det en rigtig fin ide at benytte sig af dette enestående tilbud.

Det er kun kunder hos William Hill Poker der kan være med, så det kan være en ide at vælge denne side frem for så mange andre på iPoker netværket.

Tilmeld dig nu

Kunne du derfor godt tænke dig at komme gratis med til en af de mange turneringer under IPOPS så skal du se at få tilmeldt dig William Hill Poker. Alle nye indbetalende kunder vil modtage en 200 % bonus på op til $2000, og du har samtidig mulighed for at være en del af deres fornemme VIP program der giver dig mulighed for månedlige bonusser og meget andet.

Kom gratis med til IPOPS 2011 hos William Hill Poker nu.

Gratis Download og poker bonus her!