Vind pakke til GSOP Live i Salzburg hos Party Poker

Der er efterhånden ikke lang tid til at Grand Series of Poker afholder deres næste live turnering, og denne gang er det Salzburg der får besøg af turneringsserien. Party Poker kan med deres samarbejde med Bwin Poker nu også give dig muligheden for at komme med til den populære by som i de senere år er blevet kendt for at være et af de hotteste steder at holde skiferie. Man har derfor mulighed for både at spille poker og få sig en omgang eller to på løjperne, og hvis du skulle blive en af de heldige vindere vil du kunne glæde dig over at alt er inkluderet til din tur.

Lækre pakker

Hver pakke vundet hos Party Poker til GSOP Live i Salzburg har en værdi af $3.600 og indeholder $700 i lommepenge, $1650 til indskud i Main Event samt 5 overnatninger på et sublimt hotel og en stor velkomstfest hvor du har mulighed for at møde alle de andre spillere der stiller op til eventen. Der er derfor lagt op til et brag af en fest når Salzburg bliver indtaget af spillere fra hele kloden i februar måned næste år.

Vind gratis sæde

Party Poker afholder hver dag en freeroll hvor i der er 20 pladser garanteret til deres $1 satellitturnering der i sidste ende kan sikre dig en plads ved finalen. Her vil der være 1 pakke garanteret hver søndag, og hvis man foretrækker at købe sig direkte ind er der også mulighed for dette. Prisen lyder på $240+$20 og hvis indskuddene overskrider præmiepuljen vil der blot blive tilføjet ekstra sæder.

Kom gratis med til Salzburg når GSOP Live endelig finder sted, og se hvor nemt du kan sikre dig en plads ved den grønne filt i det nye år.

Åben en konto hos Party Poker