Vind pakke til Irish Winter Festival hos Betfred Poker

Der er efterhånden ikke ved at være lang tid tilbage før at Irish Winter Festival endnu engang slår dørene op for deres store pokerturnering. Helt præcist vil Main Event løbe af stablen den 29. oktober 2011, og hos Betfred Poker kan du allerede nu sikre dig et sæde til en af de største turneringer i Europa. Fra nu og til den 9. oktober kan du hver dag spille med i de mange satellitturneringer hos Betfred Poker hvor vinderne kan avancere til den ugentlige finale.

Ugentlig Online Finale

Den ugentlige online finale hos Betfred Poker garanterer mindst 3 pakker til Irish Winter Festival 2011, og indskuddet i finalen er på €150+€12. Hver pakke vundet hos Betfred Poker har en værdi af €1800. Pakken indeholder indskud til turneringen, penge til 4 overnatninger og morgenmad, penge til flybilletter og lommepenge. Med denne pakke som inkluderer alt det du har brug for når du skal vise resten af verden at du er en haj til poker behøver du ikke tage penge ud fra din bankroll for at få en god tur til Irland.

Det er vigtigt at understrege at vundne pakker til Irish Winter Festival 2011 ikke kan veksles til kontanter eller byttes til andre spillere. Det er derfor en god ide at tjekke ens kalender så man ikke pludselig står og ikke kan deltage i turneringen fordi man har lavet planer i forvejen.

Irish Winter Festival har i mange år dannet rammerne for en særdeles god turnering hvor de store præmier aldrig har ladet sig holde tilbage. Det er desuden værd at bemærke at din eventuelle gevinst i selve turneringen også er skattefri.

Kig på det store program der kører hver dag hos Betfred Poker og så kan du også spille med i den ugentlige finale hvor mindst 3 pakker til irish Winter Festival 2011 vil blive givet væk.